Barral 24 Stop Cream 40g

ngisi

Price:
€ 6,99
Simpenan:
ing Simpenan

Perawatan antiperspirant saben dina krim lan dununge karo aparat.
Fitur utama:
- Nyuda kringet sing gedhe banget kanthi aman lan sehat, tanpa nyegah kulit ambegan
- Perang ambu ora enak lan udan
- Kulit sampeyan kepenak, alus lan seger luwih saka 24 jam.
- Aja rereged klambi lan wangi netral sing apik
- Hypoallergenic
Profil rekomendasi: Cocog kanggo sikil, tangan lan kelek. Bisa digunakake ing pirang-pirang area kringet awak.
Cara panggunaan: Aplikasi ing kulit sing resik, esuk lan / utawa sore. Sampeyan ora bisa nggunakake langsung sawise nyukur utawa cedhak mripat.
referensi sing ana: Tube 40ml, karo aplikator

Ngira pengiriman

Sampeyan uga kaya

Anyar viewed