(Bisa ditrapake mung kanggo tumbas ing toko online)

Mbatalake

Pesenan sing ora digawe kanthi sukses bakal dibatalake sawise 2 dina kerja.

Kanggo mbatalake pesenan, sampeyan bisa hubungi kita liwat Layanan Dhukungan Pelanggan utawa kanthi email ing contact@asfo.store. Marang katrangan sampeyan, sing nuduhake angka, invoice lan nomer adol, produk kanggo bali lan alesan kanggo.

Mbatalake pesenan mung bisa ditindakake sajrone proses persiapan pesenan lan sadurunge ngirim, lan bisa dijaluk dening klien utawa Farmasi yen ana owah-owahan ing kahanan sing disebut ing proses pesenan online. Yen wis mbayar pambayaran, mula bakal bali menyang klien liwat cara pembayaran sing padha. Yen ngono sampeyan wis mbatalake pesenan, status pesenan bakal diganti dadi "Dibatal".

Bursa utawa Bali

Yen kanthi alesan apa wae, tatanan kasebut ora cocog karo pangarepan sampeyan, mula bisa pulih. Ing kasus iki, sampeyan bakal duwe 15 dina kanggo ngirim produk kanggo bali.

Sembarang / ijol-ijolan item kudu melu syarat ing ngisor iki:

  • Barang sing mbalekake kudu ana ing kahanan sing apik (sade adol), kanthi paket sing ora asli, tanpa dicoba lan diiringi invoice. Yen paket wis rusak lan barang-barang kasebut nuduhake tandha panggunaan sing jelas, kita ora bisa nampani ijol-ijolan utawa ngasilake regane.

  • Kabeh produk kudu diiringi kuitansi tuku.

Yen sampeyan pengin ijolan utawa mbaleni barang-barang, sampeyan uga bisa nindakake langsung ing apotik anggere sampeyan njupuk invoice tuku.

Yen luwih seneng, sampeyan bisa ngubungi Layanan Dhukungan Pelanggan liwat email ing kontak, sing ngandhani yen tujuan sampeyan ijol-ijolan utawa bali, nuduhake pesenan, nomer invoice lan adol, produk supaya bisa bali lan sebabe. Sawise kontak iki, sampeyan bakal diwenehi instruksi kanggo nerusake proses ijol-ijolan utawa bali. Ing kasus apa wae, sampeyan ngirim barang tanpa kontak sadurunge, amarga ora bakal dianggep ijol utawa bali. 

Sawise ngubungi Layanan Dhukungan Pelanggan lan diwenehi instruksi ijol-ijolan utawa bali, sampeyan kudu ngirim barang sampeyan di rangkep kanthi bener lan miturut kahanan sing kasebut, ing alamat kita:

Farmácia Sousa Torres, SA.

Centro Komersial MaiaShopping, tanggal 135 lan 136

Lugar de Ardegães, 4425-500 Maia

Kita ora nampa ngasilake produk ing ngisor iki: Obat-obatanFood (kalebu jinis susu, panganan bayi, lodhong panganan bayi, lan sapiturute), barang-barang aorthopaedic kanthi cara sing spesifikstoking komprèsi, barang khusus liyane lan liya-liyane sing wis ditandhani kanthi tuku dening staf staf farmasi.

Aspek sing kudu dipikirake:

Yen sampeyan milih ijolan produk, kita ngandhani yen:

Fees kiriman menyang alamat kita diisi menyang klien, kajaba kanggo klien sing ciloko transportasi produk utawa masalah teknis. Ing kasus kasebut, biaya kiriman bakal dijamin dening Farmasi Sousa Torres SA. Ijol-ijolan kasebut bakal ditindakake sawise verifikasi status produk lan selaras karo kahanan ing ndhuwur.

Yen sampeyan milih ngasilake regane sing dibayar, kita ngandhani yen:

Fees kiriman menyang alamat kita diisi menyang klien, kajaba kanggo klien sing ciloko transportasi produk utawa masalah teknis. Ing kasus kasebut, biaya kiriman bakal dijamin dening Farmasi Sousa Torres SA. Bayaran balik kalebu total regane pesenan (produk lan beya kiriman), kajaba layanan kita ora tanggung jawab amarga alesan kasebut bali - ing kasus kasebut, biaya kiriman bakal dijupuk saka total regane mbalekake. Ijol-ijolan kasebut bakal ditindakake sawise verifikasi status produk lan selaras karo kahanan ing ndhuwur.

Apa sing kudu ditindakake nalika nampa paket utawa barang sing rusak?

Yen paket kiriman rusak, sampeyan kudu verifikasi konten kasebut ing wektu pangiriman lan langsung ngandhani operator kasebut, hubungi Layanan Dhukungan pelanggan sawise iku.

Sampeyan uga kudu ngubungi Layanan Dhukungan Pelanggan yen sampeyan wis entuk paket ing kahanan sing sampurna, nanging kanthi barang sing rusak.