Ndhaptar ora dibutuhake, nanging nawakake kaluwihan sing unik!

Entuk akses menyang tawaran khusus lan kampanye: Sampeyan bakal nampa kupon, tawaran, diskon lan akeh warta ing email pangguna!
Tuku luwih cepet: Isikan formulir keanggotaan sapisan lan informasi sampeyan bakal dilebokake kanthi otomatis nalika blanja ing ngarep.
Sejarah pesenan: Sampeyan mesthi bisa ndeleng.

Urutan ing 4 langkah sing gampang:

1. Ndhaptar utawa Login
Yen sampeyan minangka klien anyar, kanggo njupuk kesempatan kabeh fitur situs web iki, sampeyan kudu ndhaptar informasi utawa nggunakake akun Facebook. Sampeyan banjur bakal dialihake menyang kaca anyar sing sampeyan kudu masang luwih rinci informasi pribadhi (alamat lengkap lan rinci, nomer registrasi pajak, nomer telpon ...). Sawise ngisi kabeh lapangan sing dibutuhake, klik "Simpen".

Sawise proses iki, sampeyan bisa mlebet ing situs web kanthi masang email lan sandhi sampeyan.

2. Pemilihan Browsing lan Product
Kanggo nemokake produk sing dikarepake, sampeyan bisa browsing menu Kategori utawa nggunakake pilihan "Cepet Nggolek" ing sisih ndhuwur kaca. Kanggo ndeleng spesifikasi produk, klik jeneng utawa gambare. Sampeyan uga bisa nggunakake "Produk Produk" lan "Spesialis" kanggo ngakses produk sing disenengi.

Rega sing ditampilake ing saben kaca produk minangka pungkasan, kalebu VAT sing ditrapake (biaya pos ora kalebu lan bakal ditambah sawise milih cara pangiriman).

3. Kréta Blanja
Kanthi ngeklik "Tuku" ing produk, iki bakal ditambah kanthi otomatis ing "Kréta Blanja", fitur sing ngidini sampeyan nyimpen, nambah lan mbusak item, ngowahi jumlah produk lan mriksa nilai-nilai akhir (biaya kirim ora kalebu).

Yen sampeyan wis ndhaptar lan mlebu informasi sampeyan, konten "Troli Blanja" mesthi kasedhiya saben sampeyan ngakses situs web lan sanajan sampeyan mbusak utawa nerusake checkout.

4. Nerusake menyang Checkout
Yen sampeyan pengin terus mriksa produk sing ditambahake menyang "Kréta Blanja", klik "Tuku" ing pojok sisih ndhuwur kaca utawa ing kaca "Blanja Blanja".

Yen sampeyan durung mlebu sawise ngeklik "Buy", kolom menyang "Login" bakal ditampilake ing ndhuwur kaca "Nerusake menyang Checkout". Yen sampeyan durung ndhaptar ing situs web, sampeyan bisa nerusake blanja kanthi cara sing normal, aja lali yen ngisi kabeh lapangan sing dibutuhake supaya bisa nggawe pesenan.

Sawise nampa panjaluk pesenan, kita bakal ngirim email sing ngonfirmasi, bebarengan karo katrangan babagan produk sing wis didhawuhi.

Yen sampeyan duwe pitakon, aja ragu-ragu karo hubungi layanan dhukungan pelanggan liwat email (contact@asfo.store) utawa kanthi ngobrol (ing pojok sisih tengen kaca situs web kita).