Aloclair Plus Semprot Lisan 15ml

ngisi

Price:
€ 11,95
Simpenan:
ing Simpenan

Spray Plus Aloclair mbentuk film protèktif sing nuwuhake rongga lisan minangka penghalang mekanik sing nutupi wilayah sing kena pengaruh, ngatasi rasa lara sing disebabake dening ujung saraf. Iki nyengkuyung proses penyembuhan lan nyumbang kanggo nyuda rasa lara sing disebabake dening lesi cilik ing cangkem, kayata gastratitis aphthous, ulkus lan lesi aphthous sing disebabake dening aparat ortodontik utawa untu palsu. Iki uga dituduhake kanggo ulkus aphthous sing nyebar. Asam hyaluronic lan lidah buaya sing ana ing formulasi kasebut ningkatake proses penyembuhan alami.

Ngira pengiriman

Sampeyan uga kaya

Anyar viewed