Nestle NaturNes Bio Basic 90G 6M +

Simpen € 0,35
ngisi

Price:
€ 1,05 € 1,40
Simpenan:
ing Simpenan

NaturNes Bio Manga minangka cara praktis kanggo nggawa woh bayi ing endi wae. Dicocogake kanggo bayi wiwit 6 wulan lan format individu 90g, kanthi woh-wohan sing asale biologis, ditandur lan dipilih khusus kanggo panganan bayi.
NaturNes Bio Manga minangka pilihan sing paling apik kanggo miwiti ngenalake woh ing panganan bayi lan format paket ngidini sampeyan nggawa ing endi wae. Kemasan kasebut dirancang khusus kanggo nyengkuyung bayi sing luwih tuwa sinau mangan woh kanthi langsung saka paket kasebut. Digawe kanthi biji buah organik, ditandur lan dipilih khusus kanggo panganan bayi lan ora ana warna gawean utawa pengawet *.
Paket NaturNes Bio Manga paket minangka cara sing seimbang lan praktis kanggo menehi mupangat woh kanggo bayi, kapan wae, ing endi wae. Kanthi woh 100% tanpa gula tambahan, mung isine gula sing alami. Ing saben paket NaturNes Bio padha karo siji sajian buah, nyedhiyakake tekstur sing alus banget lan rasa sing enak kanggo nglegakake rasa paling apik!
Kanthi komitmen kanggo nyediakake bahan-bahan asal-usul biologis, dikembangake kanggo buah Biologis Baby NaturNes Bio Basic, digawe nganggo puree mangga, 100% asal-usul biologis.

Ngira pengiriman

Sampeyan uga kaya

Anyar viewed