Nestle NaturNes Bio Water Fruits Grove 120ml

Simpen € 0,33
ngisi

Price:
€ 0,97 € 1,30
Simpenan:
ing Simpenan

Water NaturNes Bio Water & Grove Baby bayi minangka omben-omben sing dirancang khusus kanggo bayi wiwit 12 wulan, kanthi 88% banyu lan 12% asal-usul biologis lan tanpa gula sing ditambah. Ing format 120ml individu, iki minangka pilihan sing seimbang sing bisa ngatasi rekomendasi hidrasi saben dina.
NaturNes Bio Water & Grove Fruit minangka omben-omben adhedhasar banyu sing asale saka biologis, tanpa gula sing ditambah, suplemen nutrisi sing becik sing menehi panganan sing sehat lan mbantu nggawe pilihan lan pola makan sing sehat.
Kabutuhan bayi ing antarane 12 lan 36 wulan yaiku banyu 1.2L saben dina, nanging ora mesthi gampang manawa duwe hidrasi sing cukup. Water Baby NaturNes Bio Water & Grove Fruit minangka alternatif sing seimbang sing bisa mbantu ngrampungake rekomendasi hidrasi saben bayi kanthi ngindhari ngombe awal sing ora cocog ing panganan.
Kemasan kasebut dirancang khusus kanggo ngrangsang bayi sing luwih tuwa sinau ngombe kanthi langsung saka paket lan ngidini sampeyan nggawa ing endi wae. Digawe nganggo puree fruit pear, blueberry lan blackcurrant, asale biologis lan kualitas apik, ditanam lan dipilih khusus kanggo panganan bayi lan ora ana warna utawa preservatif buatan *.
NaturNes Bio Water & Grove Fruit minangka cara sing seimbang lan praktis kanggo nglembabake bayi, kapan wae.

Ngira pengiriman

Sampeyan uga kaya

Anyar viewed