Waluh Banana Banana Banana Banana lan wortel 90G 4M +

Simpen € 0,35
ngisi

Price:
€ 1,05 € 1,40
Simpenan:
ing Simpenan

Wortel Pisang Burung NaturNes Bio minangka cara praktis kanggo nyedhiyakake kombinasi unik saka woh lan sayuran kanggo bayi lan nggawa ing endi wae. Cocog kanggo bayi saka 4 wulan lan format individu 90g, kanthi woh lan sayuran sing ditanam sacara organik, dibudidayakake lan dipilih utamane kanggo panganan bayi.
Woh-wohan lan sayuran kanggo bayi NaturNes Bio Pumpkin Banana Carrot minangka pilihan sing paling apik kanggo miwiti kombinasi kombinasi woh lan sayuran ing panganan bayi lan format paket ngidini sampeyan nggawa ing endi wae. Kemasan kasebut dirancang khusus kanggo nyengkuyung bayi sing luwih tuwa sinau mangan dhewe langsung saka paket kasebut. Digawe nganggo woh-wohan lan sayuran organik sing paling apik, dibudidayakake lan dipilih utamane kanggo panganan bayi lan ora ana warna utawa preservatif *.
Paket Wortel Pisang NaturNes Bio Waluh minangka cara sing seimbang lan praktis kanggo menehi mupangat woh lan sayuran kanggo bayi kapan wae, ing endi wae. Ora ana gula sing ditambah, mung ngemot gula alami ing saben paket NaturNes Bio sing padha karo siji sajian buah, menehi tekstur sing alus banget lan rasa sing enak kanggo nglegakake langit-langit sing paling penting!
Kanthi komitmen kanggo nyediakake bahan-bahan asal usul biologis, ngembangake woh-wohan lan sayuran kanggo Wortel Pisang Biasa NaturNes Baby Bio, digawe nganggo puree waluh, pisang lan wortel, 100% asale biologis.

Ngira pengiriman

Sampeyan uga kaya

Anyar viewed