Nestlé NaturNes Bio Pir 90gr

Simpen € 0,35
ngisi

Price:
€ 1,05 € 1,40
Simpenan:
ing Simpenan

NaturNes Bio Pera minangka cara praktis kanggo nggawa woh bayi ing endi wae. Cocog kanggo bayi saka 4 wulan lan format individu 90g, kanthi woh asale biologis, ditandur lan dipilih khusus kanggo panganan bayi.
Pilihan sing paling apik kanggo miwiti ngenalake woh ing panganan bayi lan format paket ngidini sampeyan nggawa ing endi wae. Kemasan kasebut dirancang khusus kanggo nyengkuyung bayi sing luwih tuwa sinau mangan woh kanthi langsung saka paket kasebut. Digawe kanthi biji buah organik, ditandur lan dipilih khusus kanggo panganan bayi lan ora ana warna gawean utawa pengawet *.
Paket kasebut minangka cara sing seimbang lan praktis kanggo nyedhiyakake mupangat woh kanggo bayi, kapan wae, ing endi wae. Kanthi woh 100% tanpa gula tambahan, mung isine gula sing alami. Ing saben paket NaturNes Bio padha karo siji sajian buah, nyedhiyakake tekstur sing alus banget lan rasa sing enak kanggo nglegakake rasa paling apik!
Kanthi komitmen kanggo nyediakake bahan-bahan asale biologis, woh-wohan sing dikembangake kanggo Baby NaturNes Bio Pir, digawe nganggo puree pear, 100% asal-usul biologis.
Ora mung biologis, yaiku bayi biologis.
keuntungan:
- woh saka 100% asale biologis.
- Woh kualitas pertama, utamane dibudidaya lan dipilih kanggo dipakani bayi.
- Ora ditambah gula. Isine mung gula sing alami ing woh.
- Ora ana pewarna utawa pengawet utawa rasa buatan.
- Smart FlowTM & ndash; Nozel anyar sing ngontrol aliran output, supaya otonomi lan kapercayan luwih gedhe tumrap bayi sampeyan.

Ngira pengiriman

Sampeyan uga kaya

Anyar viewed